A Gladiátor utcai pihenőpark házirendje

A játszótér nyitvatartási ideje
nyáron (április-október):     8:00 – 20:00
télen (november-március):  8:00 – 16:00
A játszóteret 14 éven aluli gyerekek kizárólag felnőtt kísérővel látogathatják!
A gyermekjátszótéren található játékokat, felszereléseket felnőtt személyek semmilyen indokkal nem használhatják!
A játszótér és a sportpályák egész területén szigorúan tilos a dohányzás!
A játszótér területére egészségügyi okból kutyát bevinni tilos!
A játszótérre gépkocsival behajtani tilos!
A tűzrakóhelyen tüzet rakni, sütni-főzni engedéllyel lehetséges. A játszótér más területén tüzet rakni tilos!
A pihenőpark építményeinek, eszközeinek a megóvása és rendeltetésszerű használata minden látogatónak kötelessége.
A játszótéren tartózkodó gyermekek testi épségének védelme a szülők, kísérők feladata, a fenntartó azért felelősséget nem vállal!
A játszótéren és a sportpályán található játékokat és eszközöket mindenki kizárólag saját felelősségére használhatja, a fenntartó egyesület önkéntes munkavállalókkal tevékenykedik, állandó felügyeletet biztosítani nem áll módunkban.
A játszótér használói a játékok és eszközök rendeltetésszerű használatáért és megóvásáért anyagi és javítási felelősséggel tartoznak.
A pihenőparkban végzett tevékenység során mások testi épségéért mindenki maga felel, kiskorúak esetében értelemszerűen a hozzátartozója vállal felelősséget.
A játszótéri szemetesek használata mindenki számára ajánlott, a fölösleges szemetet ne dobják el a téren! Használt pelenkát ne dobjanak a szemetesbe, vigyék azt haza! A park kukáit önkéntesek tisztítják, saját költségükre, kérjük, ne terheljék őket!
Rendezvények, zsúrok, nyári táborok, napközis táborok, osztályprogramok, gyermek csoportos foglalkozások, óvodai játszóprogramok, családi összejövetelek, sportprogramok előzetes bejelentés alapján, megállapodás szerint tarthatók a pihenőparkban.
Rendszeres edzés és sportolás időpontját be kell jelenteni és az Aquincum-Mocsáros Egyesülettel írásos megállapodást kell kötni az edzésidőpont és a támogatásforma megjelölésével.
A pályahasználat, áramvételezés, főzés ugyancsak kizárólag előzetes megbeszélés és bejelentés alapján lehetséges.
(E-mail címek: mocsaros@freemail.hu vagy stampfka@freemail.hu; telefon: 2426271; postacím: AME 1031 Budapest, Gladiátor utca 33.)
A játszóteret, sportpályákat használóktól a fenntartási költségekhez éves vagy alkalmankénti hozzájárulást kérünk, amit a Budapest Banknál vezetett 10102103-44490000-00000005 számú bankszámlára való pénzösszeg átutalásával vagy az Aranyalma utcai kisközértben nyugta ellenében való készpénz befizetéssel teljesíthetnek.
Anyagi lehetőség híján, vagy a pénzbefizetést elvi okokból elutasító, esetleg más okból hozott döntés alapján, kertészeti munkában megváltott segítségnyújtást is elfogadunk. Anyagi támogatás megváltásaként kertészeti munkát végezni előzetes megbeszélés alapján ajánlott, mert erről a támogatási formáról is nyilvántartást vezetünk.
A karbantartási, kertészeti munkavégzés jó időben minden nap lehetséges, kérjük, hogy a kilátogatók segítsenek a park fenntartásában.

A játszótér nyitvatartási ideje

• nyáron (április-október):     8:00 – 20:00
  • télen (november-március):  8:00 – 16:00

A játszóteret 14 éven aluli gyerekek kizárólag felnőtt kísérővel látogathatják!

A játszótér és a sportpályák egész területén szigorúan tilos a dohányzás!

A játszótér területére egészségügyi okból kutyát bevinni tilos!

A játszótérre gépkocsival behajtani tilos!

A játszótéri játékok hibás használatából eredő és akarattal okozott károkozásért a kárt előidéző személy, illetve gyermek(ek) szülei/hozzátartozói anyagi felelősséggel tartoznak!Kérjük a látogatókat, hogy szükség esetén mindig a WC-t használják.  A házak tövében, növények mellett, fák alatt, a kerítés mentén, nyomatékkal kérjük, ne végezzék a dolgukat még a legkisebbek sem!

(E-mail cím: info@mocsarosegyesulet.hu; telefon: 06 70 2144454; postacím: AME 1031 Budapest, Gladiátor utca 33.)
A játszóteret, sportpályákat rendszeresen vagy nagyobb társasággal használóktól a fenntartási költségekhez évente vagy alkalmanként adományt fogadunk el, amit a Budapest Banknál vezetett 10102103-44490000-00000005 számú bankszámlára való átutalással vagy nyugta ellenében készpénz befizetéssel teljesíthetnek.